Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός και αγανάκτηση για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός και αγανάκτηση για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αποτροπιασμό του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω Twitter.

«19νεκροί & 50 τραυματίες ως τώρα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις & οι προσευχές μας μαζί τους. Αποτροπιασμός & αγανάκτηση», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

19νεκροί & 50τραυματίες ως τώρα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.Οι σκέψεις &οι προσευχές μας μαζί τους. Αποτροπιασμός &αγανάκτηση

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ημέρα φρίκης στην Ευρώπη».

«Αλλη μία φριχτή μέρα ξημέρωσε για την Ευρώπη μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ...κουράγιο στη Μ. Βρετανία και συλλυπητήρια..», ανέφερε μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Άλλη μία φριχτή μέρα ξημέρωσε για την Ευρώπη μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ...κουράγιο στη Μ. Βρετανία και συλλυπητήρια..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ