Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Πέρι, Ντε Τζένερις προσεύχονται για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Πέρι, Ντε Τζένερις προσεύχονται για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ [εικόνες]

Φωτογραφία: Τwitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συλλυπητήρια και τις προσεχές τους στους τραυματίες του Μάντσεστερ στέλνουν διάσημοι καλλιτέχνες και ηθοποιοί από όλο τον κόσμο μέσω των social media.

Τραγουδιστές που είναι γνωστοί στο νεανικό κοινό, όπως και η Αριάνα Γκράντε η οποία έδινε συναυλία της ώρα της έκρηξης στην Αρένα του Μάντσεστερ, ανέφεραν στο Twitter πως προσεύχονται για τα θύματα και πως οι σκέψεις τους είναι μαζί τους.

Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Πέρι, Ντε Τζένερις προσεύχονται για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Προσευχόμαστε για τους τραυματίες του Μάντσεστερ», έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ, η Κείτι Πέρι, η Σελένα Γκόμεζ, η Ντέμι Λοβάντο, ο Κρίς Μπράουν κά.

Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Πέρι, Ντε Τζένερις προσεύχονται για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Αυτή η ιστορία είναι στενάχωρη και τόσο λυπηρή» ανέφερε η παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις, στέλνοντας την αγάπη της σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Πέρι, Ντε Τζένερις προσεύχονται για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εκτός από διάσημους τραγουδιστές, άμεση αντίδραση υπήρξε και από γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, οι οποίοι έστειλαν λόγια αγάπης σε όσους επλήγησαν από την έκρηξη.

«Στέλνω τις προσευχές μου στους ανθρώπους του Μάντσεστερ. Πραγματικά η καρδιά μου έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια για τις οικογένειες των χαμένων που υποφέρουν αυτή την στιγμή», έγραψε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν.

Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Πέρι, Ντε Τζένερις προσεύχονται για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Από την άλλη, το γνωστό βρετανικό συγκρότημα r&b, Μικ Λόουρι, ανέφερε πως βρίσκονταν και εκείνοι στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε την ώρα που έγινε η επίθεση, γράφοντας στα social media πως είναι ασφαλείς.

Να σημειωθεί πως ο τραγικός απολογισμός από το τρομοκρατικό χτύπημα ήταν 19 νεκροί και 50 τραυματίες, ενώ στην αρένα του Μάντσεστερ έχουν δοθεί συναυλίες από μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Σελίν Ντιόν, η Μπρίντει Σπίαρς, η Μπιγιονσέ, κά. Επίσης η αρένα του Μάντσεστερ ήταν μία από τις βασικές εγκαταστάσεις που είχαν χρησιμοποιηθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκρηξη Μάντσεστερ διάσημοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ