Ολυμπιακός: Καταλήγει στον «εκλεκτό» για την θέση του προπονητή - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Καταλήγει στον «εκλεκτό» για την θέση του προπονητή

Φωτογραφία: Olympiacos/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλη Απριλίου τελείωσε η σεζόν για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος, αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει στον προπονητή που θα «χτίσει» την ομάδα τη νέα σεζόν.

Όπως προκύπτει, έχει αρχίσει ένας ακόμα κύκλος επαφών με τον Γάλλο Ρεμί Γκαρντ (απάντησε αρνητικά στην Γαλλική Ομοσπονδία για να αναλάβει την Ελπίδων και όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του) να αναμένεται να απαντήσει άμεσα στη νέα κρούση που φέρεται να του έχει γίνει από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πέραν του Γκαρντ που φαίνεται να έχει ανέβει ξανά πολύ ψηλά στην λίστα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο υπάρχουν ως γνωστόν και αρκετές ακόμα περιπτώσεις τεχνικών, όπως των Πελεγκρίνο, Σετιέν, Τζούκιτς και Μπερίσο.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει αποφασίσει, ενώ δεν αποκλείεται στο... φινάλε να έχουμε και παραμονή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο αν κριθεί ότι ξένος προπονητής δεν θα είναι επαρκέστερος και καταλληλότερος για το χρονικό διάστημα στο οποίο καλείται αν ετοιμάζει την ομάδα για τα προκριματικά του Champions League.

O πρωταθλητής Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ως ισχυρός από το μονοπάτι των πρωταθλητών στον 3ο προκριματικό γύρο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 25-26 Ιουλίου και ο επαναληπτικός 01-02 Αυγούστου με στόχο να περάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης (15-16/08, 22-23/08) και από εκεί στους ομίλους του Champions League. Κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι και του στοίχισε οικονομικά σε μεγάλο βαθμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ρεμι γκαρντ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ