Πρίντεζης: «Δεν θα είμαστε πάντα οι έξυπνοι να νικάμε και όλοι οι άλλοι οι βλάκες και να χάνουν» [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρίντεζης: «Δεν θα είμαστε πάντα οι έξυπνοι να νικάμε και όλοι οι άλλοι οι βλάκες και να χάνουν» [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ στεναχωρημένος ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague, ωστόσο τόνισε πως δεν γίνεται πάντα να είσαι ο νικητής του Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Το χρέος μας είναι να είμαστε όλοι ρεαλιστές. Σίγουρα, στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Πάντα σου μένει μία πικρή γεύση. Πάντα στο Final Four η μία ομάδα θα γελάει και οι άλλοι τρεις θα είναι στεναχωρημένοι. Δεν θα είμαστε πάντα εμείς οι έξυπνοι να νικάμε και όλοι οι άλλοι να είναι πάντα οι βλάκες και να χάνουν. Βλέπεις ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ που τα τελευταία 7-8 χρόνια έχει πάρει μία Ευρωλίγκα, η Ρεάλ το ίδιο, η Φενέρ τόσα χρόνια το προσπαθούσε, πέρυσι έχασε στο καλάθι και φέτος δίκαια κέρδισε και της αξίζουν συγχαρητήρια. Σε βάθος χρόνου, θα μας μείνουν όμορφες αναμνήσεις γιατί αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, που φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό. Πήγαμε για το κάτι παραπάνω και δεν το καταφέραμε. Αλλά, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Η Ευρωλίγκα αλλάζει, αλλά πιστεύω να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός ως ομάδας και να διεκδικήσουμε και του χρόνου άλλη μία Ευρωλίγκα. Το σημαντικό είναι να την διεκδικείς. Να είμαστε υγιείς, να τη διεκδικήσουμε και να πάρουμε μία άλλη μία Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πρίντεζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ