Aυτό είναι το πυροτέχνημα που πετούσαν αντιεξουσιαστές κατά ΜΑΤ -Κινεζικής προελεύσεως [εικόνα] - iefimerida.gr

Aυτό είναι το πυροτέχνημα που πετούσαν αντιεξουσιαστές κατά ΜΑΤ -Κινεζικής προελεύσεως [εικόνα]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιας χρήσης φαίνεται πως είναι το πυροτέχνημα που χρησιμοποίησαν οι κουκουλοφόροι την ημέρα της γενικής απεργίας προκειμένου να επιτεθούν κατά των αστυνομικών.

Ετσι, λοιπόν, το πυροτέχνημα αυτό φαίνεται πως χρησιμοποιείται σε εορταστικές εκδηλώσεις και εισάγεται νόμιμα από την Κίνα.

Τo parapolitika.gr δημοσιεύει φωτογραφικό στιγμιότυπο του πυροτεχνήματος από κατάστημα στην Ομόνοια, έτοιμο προς πώληση

«Μακριά από ανθρώπους, ζώα, ξέρα χόρτα και εύφλεκτα υλικά», αναγράφεται στις οδηγίες χρήσης του ενώ επισημαίνεται πως αν χτυπήσει άνθρωπο, μπορεί μέχρι και να χάσει το μάτι του.

Να σημειωθεί πως αυτό το πυροτέχνημα έχει κατασκευαστεί για κάθετη βολή προς τον ουρανό. Οταν πυροδοτηθεί από το φυτίλι πρόκειται να σημειωθούν πέντε έως οκτώ βολές.

Τέλος, το εργοστάσιο που εισάγει τα εν λόγω βεγγαλικά βρίσκεται στην περιοχή της Κορίνθου και συγκεκριμένα στο Ζευγολατιό ενώ αυτά εισάγονται από την Κίνα και πωλούνται προς έξι ευρώ το τεμάχιο.

Στην πορεία της γενικής απεργίας τρεις ήταν οι δράστες που στη συμβολή της Λ. Αμαλίας και Βασ. Γεωργίου, εξαπέλυσαν τουλάχιστον 24 επαναλαμβανόμενες επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ, ενώ σημειώθηκε ένας τραυματισμός.

Aυτό είναι το πυροτέχνημα που πετούσαν αντιεξουσιαστές κατά ΜΑΤ -Κινεζικής προελεύσεως [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυροτεχνήματα γενική απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ