Σάρα Νετανιάχου σε Μελάνια Τραμπ: Τα ΜΜΕ μας μισούν, όπως και εσάς [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάρα Νετανιάχου σε Μελάνια Τραμπ: Τα ΜΜΕ μας μισούν, όπως και εσάς [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Oded Balilty
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα πράγματα που τις ενώνουν μίλησαν η Σάρα Νετανιάχου και η Μελάνια Τραμπ, έπειτα από την άφιξη του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στο Ισραήλ: το μίσος των ΜΜΕ και την αγάπη του κόσμου, σύμφωνα με την πρώτη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού του Ισραήλ έπιασε κουβέντα με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά την υποδοχή στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να πει στην Νετανιάχου ότι η Τραμπ είναι μεγάλη θαυμάστριά της!

«Ξέρεις, στο Ισραήλ όλος ο κόσμος μας αγαπά, τα ΜΜΕ μας μισούν, αλλά ο λαός μας αγαπά. Οπως εσάς», είπε η Σάρα Νετανιάχου στην Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με το Channel 2 του Ισραήλ. «Εχουμε πολλά κοινά», σχολίασε ο Τραμπ που βρισκόταν δίπλα και η Σάρα Νετανιάχου συμπλήρωσε: «Θα τα συζητήσουμε στο δείπνο».

Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Νετανιάχου ισχυρίζονται ότι ο Τύπος έχει εξαπολύσει ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον τους, σημειώνει το Newsweek. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επικρίνει πολλές φορές τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, κάνοντας λόγο για «ψευδείς ειδήσεις», ενώ σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, είχε αναφέρει στον πρώην διευθυντή του FBΙ, Τζέιμς Κόμεϊ, ότι κάποιοι δημοσιογράφοι πρέπει να φυλακίζονται.

Από την άλλη, σε βάρος του Νετανιάχου γίνεται έρευνα για διαφθορά, έπειτα από δημοσιεύματα τον Δεκέμβριο που ανέφεραν ότι έχει λάβει ακριβά δώρα από δύο επιχειρηματίες. «Ολα αυτά τα λεγόμενα σκάνδαλα έχουν αποδειχθεί αβάσιμα και το ίδιο θα γίνει με αυτές τις καταγγελίες που δημοσιεύονται τώρα», είχε πει εκείνη την εποχή ο Νετανιάχου.

«Πρωτόκολλο; Ποιος ξέρει;»!

Αξια αναφοράς όμως είναι και η στιχομυθία μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ με Μπενιαμίν Νετανιάχου, την οποία «έπιασαν» οι κάμερες. Τα δύο ζεύγη στέκονταν πάνω στο κόκκινο χαλί και φαίνονταν αναποφάσιστα για το ποιος πρέπει να προπορεύεται. Τελικά ο Τραμπ πήρε την πρωτοβουλία και ξεκίνησε να περπατά ενώ ρώτησε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό «Ποιος είναι το πρωτόκολλο;» και εκείνος του απάντησε «Ποιος να ξέρει;»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ