Xατζηδάκης: Θα υπάρξει κάποια ελάφρυνση χρέους αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την τρίχα-τριχιά - iefimerida.gr

Xατζηδάκης: Θα υπάρξει κάποια ελάφρυνση χρέους αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την τρίχα-τριχιά

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάθε θετική εξέλιξη είναι καλοδεχούμενη» υπογράμμισε μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών σχετικά με το αν μπορούμε να αναμένουμε ρύθμιση για το χρέος από το σημερινό Eurogroup ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Kωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως μπλοκάρει τις επενδύσεις με με αποτέλεσμα να έχει χαθεί το κλίμα εμπιστοσύνης των επενδυτών. Υπογράμμισε πως όποια ρύθμιση για το χρέος έρχεται σε συνέχεια άλλων ρυθμίσεων που προηγήθηκαν το 2012.

«Θα υπάρξει κάποια ρύθμιση για το χρέος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την τρίχα... τριχιά», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας πως το πιο βασικό για τον ίδιο είναι «να απευθυνθούμε στους πολίτες που είναι δύσπιστοι απέναντι στο πολιτικό σύστημα».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως μια αντιπολίτευση πρέπει να είναι αιχμηρή και να αφήνει αποτύπωμά της ενώ παράλληλα έκανε λόγο για δημιουργική ανανέωση στη ΝΔ με φρέσκα πρόσωπα και πως στόχος του κόμματος είναι να προβάλλει τον προγραμματικό του λόγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χατζηδάκης ΝΔ ελάφρυνση χρέους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ