Ο Ερντογάν ακύρωσε ξαφνικά όλες τις συναντήσεις με ξένους ηγέτες -Δεν είδε τον Παυλόπουλο - iefimerida.gr

Ο Ερντογάν ακύρωσε ξαφνικά όλες τις συναντήσεις με ξένους ηγέτες -Δεν είδε τον Παυλόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής του του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν δεν προσήλθε στο επίσημο γεύμα με τους ξένους ηγέτες, στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ.

Για το λόγο αυτό ματαιώθηκαν όλες οι διμερείς συναντήσεις που είχαν προγραμματισθεί, ειδικότερα με πρωτοβουλία του Τούρκου Προέδρου με τον Έλληνα ομόλογό του, Προκόπη Παυλόπουλο, με το Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον Πρόεδρο της Μολδαβίας Ιγκόρ Ντόντον και άλλους ξένους ηγέτες.

Στο γεύμα, αντί του Ρ.Τ. Ερντογάν, παρακάθησαν ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter από τις συναντήσεις που είχε με ξένους ηγέτες, μεταξύ αυτών και τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Welcomed our guests before the official lunch hosted by Prime Minister Yıldırım in honour of Heads of Delegations of #BSEC25Turkey Summit pic.twitter.com/iAVIqdlqfm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ