Παροξυσμός στη Σαουδική Αραβία με τα ντυσίματα της Μελάνια Τραμπ -Γιατί τους εντυπωσίασε [εικόνες] - iefimerida.gr

Παροξυσμός στη Σαουδική Αραβία με τα ντυσίματα της Μελάνια Τραμπ -Γιατί τους εντυπωσίασε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευκαιρία για να αποδείξει ότι... το έχει -και με τη μόδα και στον ρόλο της ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ- ήταν το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία για τη Μελάνια Τραμπ.

Με τις αρχές της χώρας να ανακοινώνουν λίγο πριν από την άφιξη του προεδρικού ζεύγους ότι θα κάνουν εξαίρεση για τη Μελάνια Τραμπ, και ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να φορέσει αμπάγια ή τσαντόρ, όλοι ήξεραν ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν θα κατέβαινε με το κεφάλι καλυμμένο από το αεροπλάνο.

Και όντως έτσι συνέβη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Σαουδική Αραβία παρέα με τον σύζυγό της, ο οποίος υπέγραψε συμφωνίες δισεκατομμυρίων με τον βασιλιά, συμφωνίες πώλησης όπλων άνω των 350 δισ. δολαρίων συγκεκριμένα, η Μελάνια Τραμπ απέδειξε ότι ξέρει να επιλέγει το κατάλληλο ρούχο για την κάθε περίσταση.

Ριχτές γραμμές, που τόνιζαν μεν, διακριτικά δε τις καμπύλες της και επιλέγοντας ρούχα που κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της τα κατάφερε μια χαρά, στιλιστικά, στη Σαουδική Αραβία. «Αν παρατηρήσετε το λουκ της, θα διαπιστώσετε ότι διατηρεί το στιλ της, σεβόμενη τη χώρα και το έθνος που επισκέπτεται», ανέφερε ο εκπρόσωπός της απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις.

Οι στιλιστικές επιλογές της Μελάνια Τραμπ άρεσαν και στον σαουδαραβικό Τύπο, ο οποίος επαίνεσε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για το ντύσιμό της.

Συγκεκριμένα, το Αrab News επαίνεσε τη Μελάνια Τραμπ για την κλασάτη και συντηρητική ενδυματολογική της επιλογή, η οποία σεβόταν τους ενδυματολογικές κανόνες της χώρας για... απλότητα στο γυναικείο ντύσιμο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sunil Hatwal (@sun_hwr) στις Μάι 21, 2017, 11:12μμ PDT


Ο ενθουσιασμός τους ήταν τέτοιος, μάλιστα, που κυκλοφόρησαν ειδική, αγγλική έκδοση της εφημερίδας, με τη Μελάνια Τραμπ, φυσικά, στο εξώφυλλο. Ιδιοκτήτης μπουτίκ στην Τζέντα, μιλώντας στην εφημερίδα, σχολίασε το ντύσιμο της Πρώτης Κυρίας ως εξής: «Οταν την είδα να φθάνει στο αεροδρόμιο και να φορά αυτό το απλό ρούχο, σεβόμενη τον πολιτισμό μας, είπα ''αυτό μοιάζει πολύ με αμπάγια!''».

Το μαύρο jumpsuit της Μελάνια Τραμπ ήταν Stella McCartney και το είχε συνδυάσει με πανύψηλες Christian Louboutin γόβες και μια εντυπωσιακή χρυσή ζώνη Saint Laurent από δέρμα πύθωνα. Ανάλογες ήταν και οι υπόλοιπες ενδυματολογικές της επιλογές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φόρεσε μια εντυπωσιακή φούξια τουαλέτα, μάξι, με μακρύ μανίκι και κλειστή ως τον λαιμό, ενώ σε κάποιες από τις επισκέψεις που έκανε μόνη της επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με ένα μαύρο ζιβάγκο, καλύπτοντας κάθε εκατοστό του σώματός της, αλλά και ένα μίντι φόρεμα με μιλιτέρ στοιχεία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη f a s h i o n - b l o g g e r (@middle.east.vogue) στις Μάι 21, 2017, 10:04μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Worldwide republican (@worldwide.republican) στις Μάι 22, 2017, 12:36πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melania Trump (@melaniatrump.style) στις Μάι 21, 2017, 3:08μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Being Trump (@trump_style) στις Μάι 21, 2017, 10:50μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TrendPoint (@trendpoints) στις Μάι 21, 2017, 11:25μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HuffPostItalia (@huffpostitalia) στις Μάι 22, 2017, 12:04πμ PDT

Για την αναχώρησή της επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα, αέρινο, σε φωτεινό χρώμα, όπως αυτά που συνηθίζουν να φορούν οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία, τιμώντας προφανώς τη χώρα για τη φιλοξενία που τους προσέφερε τις προηγούμενες ημέρες.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι όταν η Μισέλ Ομπάμα είχε αρνηθεί να φορέσει τα παραδοσιακά ενδύματα της Σαουδικής Αραβίας, όταν είχε επισκεφθεί τη χώρα τον Ιανουάριο του 2015, την είχε... περιλάβει ο Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα, έκανε σαν να μη συμβαίνει τίποτα που η σύζυγός του και η κόρη του ούτε απάγια, ούτε τσαντόρ φόρεσαν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melania Trump (@elegant_melania) στις Μάι 22, 2017, 2:34πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ