Fidget spinner: Τι είναι αυτό το παιχνίδι που ξεπουλάει στο Amazon και στα... περίπτερα [εικόνες] - iefimerida.gr

Fidget spinner: Τι είναι αυτό το παιχνίδι που ξεπουλάει στο Amazon και στα... περίπτερα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όποιος έχει μικρά παιδιά, βαφτιστήρια ή ανίψια, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις το νέο παιχνίδι που ξεπουλάει σε Βρετανία, Αμερική και Amazon και ονομάζεται fidget spinner (νευρική σβούρα).

Κι όμως, σύμφωνα με την Independent από τα 50 παιχνίδια που πουλάνε περισσότερο αυτή την περίοδο, τα 49 είναι fidget spinners.

Τι είναι

A post shared by FidgetSpinnerMania (@fidgetspinnermaniatoys) on May 11, 2017 at 11:04am PDT

Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή συσκευή, πιο μικρή και από την παλάμη μας, η οποία αποτελείται από δύο μέρη. Μία κεντρική βάση, την οποία κρατάς με τον δείκτη και τον αντίχειρά σου και έναν περιστρεφόμενο έλικα που γυρίζει πολύ γρήγορα, την στιγμή που πατάς το κουμπί της βάσης. Βέβαια αυτό που κάνει ξεχωριστά τα fidget spinners, είναι τα σχέδιά τους, αφού υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα ( με πιο δημοφιλές το μπλε χρώμα).

Γιατί όλοι έχουν ξετρελαθεί με αυτό

A post shared by FidgetSpinnerMania (@fidgetspinnermaniatoys) on May 9, 2017 at 2:56pm PDT

Κι ενώ άλλα παιχνίδια που είχαν κάνει θραύση παλαιότερα, επικεντρώνονται κυρίως στο ότι είναι συλλεκτικά, ή σε βάζουν στο «τρυπάκι» του ανταγωνισμού με άλλους, τα fidget spinners έχουν άλλη τακτική. Συγκεκριμένα, αυτό που αγαπούν οι κάτοχοί του είναι ο τρόπος που «στροφάρει» στο δάχτυλο τους και όχι μόνο. Το fidget spinner μπορεί να τοποθετηθεί στο μέτωπο, στη μύτη, ενώ οι πιο τολμηροί δεν διστάζουν να το πετάξουν (την ώρα που ο έλικας γυρίζει) και να το πιάσουν στον αέρα.
Φρενίτιδα

A post shared by americangadget (@americangadget) on May 22, 2017 at 2:56am PDT

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως μερικά σχολεία του εξωτερικού, λόγω της εθιστικής του φύσης, έχουν απαγορέψει την χρήση τους, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα βιντέακια στο You Tube, δείχνοντας διάφορα κόλπα και μοντέλα.

A post shared by Fidget Spinners (@thespinnerhouse) on May 22, 2017 at 2:49am PDT

(Μην ξεχάσετε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, πριν το δοκιμάσετε, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fidget spinner παιχνίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ