Τσουχτερό κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες - iefimerida.gr

Τσουχτερό κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες

κακοκαιρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πτώση της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται να σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Ωστόσο στη συνέχεια θα βελτιωθεί ο καιρός αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια.

Για την Αττική η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με ισχύ 3 με 4 μποφόρ, στη συνέχεια της ημέρας η ένταση τους θα αυξηθεί και αναμένεται να φτάσει και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη, με παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως τις πρωινές ώρες στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ