Σπίρτζης: Ο Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα - iefimerida.gr

Σπίρτζης: Ο Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα

Φωτογραφία:  Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή του ότι ο Πρωθυπουργός θα φορέσει... γραβάτα – όπως έχει υποσχεθεί αν πάρει λύση για το χρέος -ε ξέφρασε ο ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

«Ο κ. Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα», δηλώνει και εξηγεί: «Θα είναι το μήνυμα για σκληρή δουλειά. Για την οικοδόμηση εθνικού παραγωγικού ιστού, για την ανάκτηση του κοινωνικού κράτους, για το βάθεμα της δημοκρατίας και των θεσμών, που απαξιώθηκαν για δεκαετίες. Θα είναι το μήνυμα γι' αυτό που ο κ. Τσίπρας οραματίστηκε, τη δίκαιη ανάπτυξη».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επιτίθεται και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας «ο Πρόεδρος της ΝΔ αντιλαμβάνεται ως φερετζέ τα αντίμετρα γιατί δεν έχει τα βιώματα να κατανοήσει τον πόνο και τις ανάγκες του λαού».

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζει: «Θέλει να δώσει την εντύπωση ότι έλλειπε από τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια, ότι βρισκόταν σε μια μακρινή γωνιά του πλανήτη και επέστρεψε για να μας σώσει».

Και προσθέτει: «Θέλει να ξεχάσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν υπουργός της ΝΔ, με σημαντικό ρόλο στο κατάντημα της χώρας. Θέλει να ξεχάσουμε τις ελίτ που εκπροσωπεί και τις πολιτικές ομάδες που συμμετείχε και συμμετέχει. Επαίρεται ότι εκπροσωπεί τον ιδιωτικό τομέα, που δεν γνώρισε ποτέ. Επαίρεται ότι εκπροσωπεί το νέο μεταρρυθμιστικό κομμάτι της πολιτικής, όταν προέρχεται από τις δυνάμεις του νεποτισμού, του παλαιοκομματισμού και του επαγγέλματος "πολιτικός"».

Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη ο πρόεδρος της ΝΔ «αντιλαμβάνεται ως φερετζέ τα αντίμετρα, γιατί δεν έχει τα βιώματα να κατανοήσει τον πόνο και τις ανάγκες του λαού μας, είτε εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, είτε στο δημόσιο, είτε είναι στην ανεργία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ