Ο Λίαμ Νίσον σκέφτεται να γίνει μουσουλμάνος - iefimerida.gr

Ο Λίαμ Νίσον σκέφτεται να γίνει μουσουλμάνος

Ο Λίαμ Νίσον σκέφτεται να γίνει μουσουλμάνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να αποδεχθεί ως θρησκεία του το Ισλάμ εξετάζει ο Αμερικανός ηθοποιός Λίαμ Νίσον, ο οποίος μετά το ταξίδι του για τα γυρίσματα μίας ταινίας στην Κωνσταντινούπολη, φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί από την θρησκευτικότητα των μουσουλμάνων της Πόλης.

Ο χολιγουντιανός σταρ μεγάλωσε ως αφοσιωμένος Καθολικός, ωστόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κωνσταντινούπολη, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η ρουτίνα των πιστών του Ισλάμ φαίνεται πως τον άγγιξε.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «το κάλεσμα για προσευχή συνέβαινε πέντε φορές την ημέρα και ομολογώ πως την πρώτη εβδομάδα κόντεψα να τρελαθώ. Αργότερα, σε συνεπαίρνει η ατμόσφαιρα και νιώθεις υπέροχα». «Υπάρχουν πάνω από 4.000 τζαμιά στην Πόλη και τα περισσότερα είναι εντυπωσιακά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ