Survivor: Η Τουρκάλα παίκτρια εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Η Τουρκάλα παίκτρια εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως «καίει» καρδιές στο Survivor, με την Τουρκάλα Sabriye Şengül να τον ερωτεύεται.

Η Sabriye πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων, στο πάρτι που διοργανώνεται, και προσφέρει φαγητό στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο «Μαχητής» λίγη ώρα αργότερα σηκώνεται, της δίνει ένα λουλούδι και τη φιλάει στο μάγουλο. Εκείνη γεμάτη αμηχανία τον χαστουκίζει.

Η συνέχεια, ωστόσο, είναι άκρως αποκαλυπτική, με την Τουρκάλα παίκτρια να εξομολογείται τον έρωτά της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Sabriye παίκτρια σηκώνεται όρθια και απευθυνόμενοι στους Τούρκους συμπαίκτες της λέει: «Μπορώ να πω κάτι»; Εκείνοι της απαντούν «Δεν έμεινε και τίποτα να πεις»! Η Sabriye δηλώνει: «Πραγματικά… ερωτεύτηκα»!

Στη συνέντευξη που δίνει μετά στο τουρκικό παιχνίδι επιβίωσης υποστηρίζει: «Τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άντρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Πραγματικά είναι πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ