Παυλόπουλος: Η Ελλάδα έχει πράξει στο ακέραιο το καθήκον της -Ωρα να πράξουν οι εταίροι μας το δικό τους - iefimerida.gr

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα έχει πράξει στο ακέραιο το καθήκον της -Ωρα να πράξουν οι εταίροι μας το δικό τους

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα έχανε τα βασικά του χαρακτηριστικά και τον προσανατολισμό του δίχως την Ελλάδα στους κόλπους του, δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε ένα μήνυμα προς τους δανειστές από την Κέρκυρα, όπου βρέθηκε την Κυριακή για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 153η επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα έχει πράξει στο ακέραιο το καθήκον της. Είναι ώρα για τους εταίρους μας να πράξουν το δικό τους», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, ενώ σημείωσε ακόμη «Η Ελλάδα δεν διανοείται το μέλλον της και την προοπτική της παρά μόνον ως συστατικό στοιχείο του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και του σκληρού πυρήνα του, της ευρωζώνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Προκόπης Παυλόπουλος Κέρκυρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ