Μοντέλο: Η Louis Vuitton με απέλυσε γιατί με θεωρούσαν χοντρή -Ηθελαν να λιμοκτονήσω [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοντέλο: Η Louis Vuitton με απέλυσε γιατί με θεωρούσαν χοντρή -Ηθελαν να λιμοκτονήσω [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μοντέλο, το οποίο είχε προσλάβει ο οίκος μόδας Louis Vuitton για επίδειξη μόδας στην Ιαπωνία καταγγέλλει ότι την απέλυσαν γιατί την θεώρησαν χοντρή.

Η Ούλρικε Λουίσε Λαν Χόγιερ, μοντέλο από τη Δανία, λέει πως στις 25 Απριλίου στο Παρίσι ο οίκος μόδας την «έκλεισε» για το σόου στο Κιότο.

«Ημουν ενθουσιασμένη γιατί θα πήγαινα στην Ιαπωνία και χαρούμενη γιατί παρότι δεν ήμουν στην πιο αδύνατη φάση μου, θα ήμουν στο σόου της Louis Vuitton», έγραψε στο Facebook. «Στο μεταξύ, προσπαθούσα σκληρά να επαναφέρω τις αναλογίες μου στο ''σωστό'' μέγεθος (κάτι που γίνεται κάθε φορά πιο δύσκολο, είναι σαν το σώμα μου να αντιδρά στη σκληρή δουλειά μου και να μην ανταποκρίνεται όπως παλιότερα)», συνεχίζει.

Οταν έφτασε στην Ιαπωνία, για τις πρόβες στις 10 Μαΐου, είχε χάσει άλλο μισό εκατοστό από τους μηρούς της, φτάνοντας στα 91,5 εκατοστά. Ομως, ο ατζέντης της την ενημέρωσε ότι είχε προκύψει ένα πρόβλημα στις πρόβες. «Σύμφωνα με την Αλέξια Σεβάλ, την υπεύθυνη κάστινγκ που είχε προσλάβει η Louis Vuitton, είχα φουσκωμένο στομάχι και πρόσωπο και μου ζήτησε να λιμοκτονήσω λέγοντας ''Η Ούλρικε πρέπει να πιει μόνο νερό τις επόμενες 24 ώρες''. Σοκαρίστηκα όταν το άκουσα», αναφέρει το μοντέλο.

Τελικά, έμεινε στο ξενοδοχείο, ενώ άλλα μοντέλα βγήκαν, για να μην μπει στον πειρασμό να φάει. Ομως, ξύπνησε στις 2 τα ξημερώματα με ενοχλήσεις από την πείνα και αναγκάστηκε να φάει λίγο στο πρωινό, ενώ φοβόταν ότι θα την δει η υπεύθυνη του κάστινγκ. «Ευτυχώς όταν ήρθε είχαν πάρει το πιάτο μου. Με κοίταξε, μετά είδε ότι δεν είχα πιάτο μπροστά μου. Τσέκαρε αν έτρωγα», γράφει η Χόγιερ.

Ομως, λίγο αργότερα έμαθε τα άσχημα νέα, ότι ο οίκος μόδας είχε αποφασίσει να την «κόψει» από το σόου και να τη στείλει στο σπίτι της. «Δεν ήταν μόνο η κοιλιά μου, είπαν ότι το πρόσωπό μου ήταν πρησμένο αλλά και ότι η πλάτη μου ήταν πρόβλημα. Είχαν την άποψη ότι το φόρεμα δεν ''καθόταν'' στην πλάτη μου όπως στο Παρίσι. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω», γράφει ακόμη.

«Ξέρω ότι είμαι ένα προϊόν, αλλά έχω δει τόσα πολλά κορίτσια που είναι τόσο αδύνατα και δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν ακόμη και να περπατούν ή να μιλάνε. Είναι προφανές ότι έχουν απελπιστική ανάγκη βοήθειας», συνεχίζει το μοντέλο.

«Χαίρομαι που είμαι 20 ετών και όχι ένα 15χρονο κορίτσι, που είναι καινούρια σε όλο αυτό και αβέβαιη για τον εαυτό της. Γιατί εγώ δεν έχω αμφιβολία ότι θα κατέληγα πολύ άρρωστη και φοβισμένη για καιρό στην ενήλικη ζωή μου», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο louis vuitton
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ