Ο Nusret αλατίζει το κρέας του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και τον ταΐζει στο στόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Nusret αλατίζει το κρέας του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και τον ταΐζει στο στόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος σεφ Nusret ή «Salt Bae» τάισε στο στόμα τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, αφού αλάτισε το κρέας του όπως μόνο αυτός ξέρει!

Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός της Euroleague στο μπάσκετ.

Ωστόσο Σάββατο βράδυ, μία νύχτα πριν το μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επισκέφτηκε το εστιατόριο του Nusret Gökçe, πασίγνωστου πλέον σεφ για τον ξεχωριστό του τρόπο να αλλατίζει το κρέας.

Ο Nusret αλατίζει το κρέας του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και τον ταΐζει στο στόμα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Ο περίφημος «Salt Bae», υποδέχθηκε τον διοικητικό ηγέτη των Ερυθρόλευκων στο μαγαζί του, μαζί με τους Ντίβατς, Ντανίλοβιτς και Πάσπαλι όπως γράφει το gazzetta.gr και περιποιήθηκε ο ίδιος τους εκλεκτούς του πελάτες.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως αφού αλάτισε το κρέας όπως μόνο αυτός ξέρει, στη συνέχεια τάισε τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στο στόμα, κάτι ωστόσο που συνηθίζει να κάνει με τους ξεχωριστούς του πελάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ