Σάλος από την υπόκλιση του Τραμπ μπροστά στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος από την υπόκλιση του Τραμπ μπροστά στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία κίνηση που θύμιζε περισσότερο υπόκλιση... μυλαίδης παρά τον πλανητάρχη, ο Ντόναλντ Τραμπ «λύγισε» μπροστά στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά την τελετή παρασημοφόρησής του από τον Σαουδάραβα Βασιλιά, ο οποίος του απένειμε την ανώτατη τιμητική διάκριση του βασιλείου, το χρυσό μετάλλιο βασιλιάς Αμπντουλαζίζ, στη διάρκεια συνάντησής τους στο παλάτι, ο Ντόναλντ Τραμπ λύγισε στωικά τα γόνατά του και έσκυψε το κεφάλι.

Και μέχρι εδώ όλα ήταν λογικά. Ωστόσο, σε μία κίνηση προφανούς αμηχανίας, ο Ντόναλντ Τραμπ ξαναλύγισε και δευτερόλεπτα μετά την τοποθέτηση του χρυσού περιδέραιου στο λαιμό του. Η κίνησή του αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα λιγότερα κολακευτικά, όπως ήταν αναμενόμενο, σχόλια.

«Κύριε Πρόεδρε, η επίσκεψή σας θα ενισχύσει την στρατηγική μας συνεργασία, θα οδηγήσει στην παγκόσμια ασφάλεια και σταθερότητα», ανέφερε ο βασιλιάς Σαλμάν σε μήνυμά του, στα αγγλικά και στα αραβικά, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

And here it is: the long-awaited GIF of Trump voluntarily curtseying to King Salman in #SaudiArabia. pic.twitter.com/iK73bto4WF

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Σαουδική Αραβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ