Περήφανη μαμά η Ιβάνκα Τραμπ -Ο μικρός γιος της περπάτησε και μοιράστηκε τη στιγμή [βίντεο] - iefimerida.gr

Περήφανη μαμά η Ιβάνκα Τραμπ -Ο μικρός γιος της περπάτησε και μοιράστηκε τη στιγμή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μετέχει σε συσκέψεις του Λευκού Οίκου, αλλά η Ιβάνκα Τραμπ είναι και μητέρα. Και όπως πολλές άλλες γυναίκες, μοιράζεται τις «μεγάλες» στιγμές των παιδιών της στο Facebook.

Αυτή τη φορά, η κόρη και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου δημοσίευσε στον λογαριασμό της βίντεο με τα πρώτα βήματα του μικρότερου γιου της, καθώς ο 14 μηνών Θίοντορ δοκίμασε να περπατήσει.

«Μεγάλη νύχτα για τον μικρό Θίοντορ. Εκανε τα πρώτα του βήματα!», έγραψε η Τραμπ. Στο βίντεο, προσπαθεί να ενθαρρύνει τον μικρό, ενώ εκείνος επιχειρεί τα πρώτα του βήματα, πέφτει και σηκώνεται ξανά.

Πάντως, ακόμη κι αυτή η στιγμή δεν έμεινε ασχολίαστη από χρήστες των social media. Κάποιος τη συμβούλευσε να αλλάξει το τραπεζάκι που φαίνεται στο βίντεο, για να μην χτυπήσει ο Θίοντορ. Αλλοι γονείς δεν έκρυψαν τις υποψίες του ότι μάλλον αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο μικρός περπάτησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ