To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα - iefimerida.gr

To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα στη σουηδική πρωτεύουσα για το Κaροq, το νέο SUV της Skoda, που είναι, όπως γράψαμε, ο αντικαταστάτης του Υeti.

Το μήκους 4.382 χιλιοστών Karoq ακολουθεί αισθητικά το στυλ του μεγαλύτερου Kodiaq, με απλές αλλά χαρακτηριστικές γραμμές και όλα τα ιδιαίτερα στοιχεία των μοντέλων της Skoda, όπως η μάσκα και το περίγραμμα του C στα πίσω φώτα.

Καινούργιο είναι και το εσωτερικό, με μια μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, άνετους χώρους (πορτμπαγκάζ από 521 έως 1.630 λίτρα με το σταθερό πίσω κάθισμα) και καλό επιπεδο εξοπλισμού, που μπορεί να περιλαμβάνει όλες τα συστήματα υποβοήθησης, καθώς και δυνατότητες διασύνδεσης smartphones. Στον επιπλέον εξοπλισμό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και για πρώτη φορά σε Skoda, ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, καθώς και το Driving Mode Select με μέχρι και πέντε προγράμματα οδήγησης.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι δύο βενζίνης, ο 3κύλινδρος 1.0 TSI των 115 ίππων και ο ολοκαίνουργιος 1.5 TSI των 150 ίππων με το σύστημα απομόνωσης κυλίνδρων και τρεις diesel. Βασικός είναι ο 1.6 TDI των 115 ίππων και ακολουθεί ο 2.0 TDI με 150 και 190 ίππους, με τον τελευταίο να συνδυάζεται με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, που σε όλες τις άλλες εκδόσεις χρεώνεται επιπλέον.

To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα | iefimerida.gr 0
To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα | iefimerida.gr 1
To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα | iefimerida.gr 2
To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα | iefimerida.gr 3
To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα | iefimerida.gr 4
To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα | iefimerida.gr 5
To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα | iefimerida.gr 6
To νέο Skoda Karoq παρουσιάστηκε επίσημα | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Skoda Karoq παρουσίαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ