Φωτίου: Να φέρουμε τα σχολικά γεύματα στη Βουλή, να φάνε οι βουλευτές - iefimerida.gr

Φωτίου: Να φέρουμε τα σχολικά γεύματα στη Βουλή, να φάνε οι βουλευτές

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να υπερασπιστεί με κάθε πρόσφορο τρόπο και σε κάθε βήμα που της δίνεται τα σχολικά γεύματα επιχειρεί η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Αλλωστε υπογραμμίζει ότι είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την ίδια. Ωστόσο, αυτό που κάνει αίσθηση είναι η τοποθέτηση στην οποία προέβη η κυρία Φωτίου σε αρμόδια επιτροπή της βουλής το πρωί της Παρασκευής σημειώνοντας πως θα πρέπει τα σχολικά γεύματα να έρθουν στη Βουλή έτσι ώστε να φάνε οι βουλευτές.

«Θα πρέπει να φέρουμε τα σχολικά γεύματα στο εστιατόριο της Βουλής να φάνε οι βουλευτές. Να φάτε και δείτε τι σημαίνει σχολικό γεύμα, πόσο καλό είναι και ότι δεν είναι συσσίτια», σημείωσε

Και πριν οι βουλευτές προλάβουν να αντιδράσουν ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Μανιός απάντησε στην κυρία Φωτιου : «Εμείς οι βουλευτές και καλά να είναι τα γεύματα θα βρούμε κάτι άσχημο να πούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεανώ Φωτίου σχολικά γεύματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ