Δύο ηθοποιοί έφεραν την κρητική κουζίνα σε έναν ξεχωριστό χώρο στα Πετράλωνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο ηθοποιοί έφεραν την κρητική κουζίνα σε έναν ξεχωριστό χώρο στα Πετράλωνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο στενά πάνω από τη στάση του ηλεκτρικού σταθμού των Πετραλώνων και δύο στενά κάτω από το λόφο του Φιλοπάππου, δηλαδή στην πολυσύχναστη Τρώων, βρίσκεται το μεζεδοπωλείο ΑΣΤΕΡ.

Ανοιχτό εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια ιδιοκτήτες του, οι ηθοποιοί Μιχάλης Μουλακάκης και Γιωργής Τσαμπουράκης, επενδύουν στην ποιότητα και στην καλή κρητική κουζίνα.

«Ως ηθοποιοί έπρεπε να έχουμε κι ένα συμπληρωματικό εισόδημα, μέσα στην κρίση, οπότε έπρεπε να κάνουμε και κάτι ακόμα πέρα από το θέατρο. Ήξερα τον χώρο της εστίασης από την οικογένειά μου,καθώς είχαμε εστιατόριο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στην αρχή θέλαμε το ΑΣΤΕΡ να είναι ένα απλό τσιπουράδικο, αλλά τελικά επειδή προσέχαμε πολύ τα φαγητά και τους μεζέδες, ο κόσμος μας ζήταγε ολοένα και περισσότερα πιάτα, όποτε τελικά γίναμε εστιατόριο», μου λέει χαμογελώντας ο Μιχάλης.

Δείτε το μεζεδοπωλείο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΑΣΤΕΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ