Ενωση Κεντρώων: Ματαιοπονεί ο Τσίπρας αν ονειρεύεται μία ονομαστική μείωση του χρέους - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Ματαιοπονεί ο Τσίπρας αν ονειρεύεται μία ονομαστική μείωση του χρέους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επιμένει ο κ. Τσίπρας και μιλάει για μείωση του χρέους, ενώ ξέρει καλά, ότι είτε στις 22 Μαϊου, είτε στις 15 Ιουνίου μια απλή δήλωση των δανειστών θα πάρει για το δημόσιο χρέος».

Τα παραπάνω αναφέρει η Ένωση Κεντρώων σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή στην οποία τόνισε ότι «αναμένουμε και δικαιούμαστε, από τη συνεδρίαση του Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας, μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού δημόσιου χρέους που θα είναι αντίστοιχη των θυσιών του ελληνικού λαού».

«Πρώτα, η χώρα μας πρέπει να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και τον Αύγουστο του 2018 θα έρθει η ρύθμιση για το χρέος. Αν ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας ονομαστική μείωση του χρέους ματαιοπονεί. Προς το παρόν μένει ο κορσές που ψήφισαν το βράδυ της Πέμπτης οι 153», καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων Αλέξης Τσίπρας χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ