Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Στην πρώτη μάχη του Final-4 - iefimerida.gr

Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Στην πρώτη μάχη του Final-4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε χρόνια μετά, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αυτή την φορά στον ημιτελικό του Final-4 (18:30, Novasports 1, ΕΡΤ, iefimerida.gr Live).

Είναι το αουτσάιντερ, όπως ήταν και στον τελικό του 2012. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, εκεί όπου θα περιμένει μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός μετέχει για 10η φορά στην ιστορία του σε Final-4 της Euroleague και θα αναζητήσει την 4η κατάκτηση του τροπαίου. Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί φτάνοντας άνετα στην τελική 4άδα και με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο να έχει το πάνω χέρι κόντρα στον Σφαιρόπουλο, ελπίζει ότι θα μπορέσει να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Οι Ρώσοι έχουν κατακτήσει επτά τρόπαια όμως ποτέ δεν έχουν πάρει δύο συνεχόμενα. Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες της ομάδας του λόγω τραυματισμού ενώ δεν αποκλείεται να παίξει με ένεση λόγω των πόνων.

Η στατιστική δείχνει πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπερτερεί του Ολυμπιακού σε όλους τους επιθετικούς τομείς, με τους ερυθρόλευκους να είναι καλύτεροι στα αμυντικά καθήκοντα και εκεί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να κρίνουν το ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΤΣΣΚΑ Μόσχας FInal 4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ