Ο βασιλικός γάμος και τα social media - iefimerida.gr

Ο βασιλικός γάμος και τα social media

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χθεσινή του ανακοίνωση το παλάτι επιβεβαίωσε πως ο βασιλικός γάμος θα μεταδοθεί με live streaming από το YouTube και οι φωτογραφίες του γάμου θα ανεβούν στο Flickr.

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, θεώρησε ιδανική ευκαιρία τον επερχόμενο βασιλικό γάμο που έχει συγκεντρώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, για να αποδείξει πως η βασιλεία είναι ένας θεσμός που μπορεί να εκσυγχρονιστεί. Έτσι σε μια ακόμη προσπάθεια να αγκαλιάσουν τις τάσεις της σύγχρονης εποχής, ανακοίνωσαν πως η τετράωρη τελετή του γάμου της Kate Middleton και του Prince William θα μεταδοθεί με live streaming μέσω YouΤube στις 29 Απριλίου. Η μετάδοση θα περιλαμβάνει όλη την τελετή στο Westminster Abbey, την πομπή προς το παλάτι Buckingham και θα ολοκληρωθεί όταν το ζεύγος θα βγει στο μπαλκόνι για να χαιρετήσει τον κόσμο και να φιληθεί.

Παράλληλα το γραφείο τύπου του πρίγκιπα William θα τροφοδοτεί την ώρα της τελετής ένα blog με πληροφορίες για το γάμο, σχόλια, αλλά και extra videos. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ένα event θα καλυφθεί ταυτόχρονα με live streaming στο YouTube και σε blogs. Επίσης θα διατεθούν φωτογραφίες του γάμου μέσω Flickr αλλά και μέσω της σχετικής επίσημης ιστοσελίδας του παλατιού η οποία μέσα σε διάστημα λίγων μόνο μηνών έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια page views!

Η Kate και ο William δήλωσαν πως θέλουν να παρακολουθήσουν τον γάμο τους όσοι πολίτες το επιθυμούν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ