Η σύντροφος του Μπουρδούμη μιλά για την πρόταση γάμου: Τι τους χάλασε τα σχέδια στη Βενετία - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Μπουρδούμη μιλά για την πρόταση γάμου: Τι τους χάλασε τα σχέδια στη Βενετία

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον γάμο της με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη μίλησε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου στην εκπομπή Happy Day.

Η ίδια αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως η πρόταση γάμου δεν έγινε σε μια γόνδολα στην Βενετία, όπως είχε σχεδιάσει ο σύντοφός της, αλλά σε μία πιο προσωπική στιγμή, επειδή χάλασαν τα σχέδια επειδή έβρεχε. «Του είπα να μην στεναχωριέται γιατί είναι για καλό η βροχή«.

Όπως είπε το είχε υποψιαστεί «Ο άνδρες είναι πιο παιδιά… Μού είχε κάνει υπαινιγμούς πριν φύγουμε οπότε το είχα υποπτευθεί».

«Αν προλάβουμε θα παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο, είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά δεν βιαζόμαστε» σημείωσε η δημοσιογράφος.

«Δεν το έχω βρει το νυφικό, ακόμη το ψάχνω» ανέφερε για τις προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα της, ενώ τόνισε πως στον γάμο της θα έχουν κόσμο αλλά δεν θα είναι ανοιχτός για κάμερες και φωτογράφους: «Κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν προσωπικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ