Euroleague Final 4 2017 -Ο Σφαιρόπουλος το πιστεύει: Στο τέλος μετράει η προσωπικότητα - iefimerida.gr

Euroleague Final 4 2017 -Ο Σφαιρόπουλος το πιστεύει: Στο τέλος μετράει η προσωπικότητα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόκληση είναι μεγάλη.

Ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη θα διεκδικήσει το 4ο Ευρωπαϊκό της ιστορίας του μετά το 1997, το 2012 (πάλι στην Πόλη) και το 2013. Πρώτος στόχος να περάσει από τον ημιτελικό της Παρασκευής (18:30) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας των Ιτούδη-Τεόντοσιτς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πάντως το πιστεύει.

«Δεν νομίζω πως υπάρχουν μυστικά. Στα δύο παιχνίδια της ρέγκιουλαρ σίζον χάσαμε. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι ένας προπονητής μπορεί να αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία του. Μπορεί να βάλεις κάτι καινούργιο. Στη γενική εικόνα και τη γενική φιλοσοφία δεν μπορείς να επέμβεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Οι εκπλήξεις είναι λίγο σπάνιες. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Δεν μετράει τι έγινε στο παρελθόν. Κάθε Φάιναλ Φορ είναι διαφορετικό. Ακόμα και για εμάς που παίζουμε πάλι με την ΤΣΣΚΑ» δήλωσε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA μετά το πέρας της προπόνησης των Πειραιωτών στο «Σινάν Ερντέμ».

Euroleague Final 4 2017 -Ο Σφαιρόπουλος το πιστεύει: Στο τέλος μετράει η προσωπικότητα | iefimerida.gr 0

Συνέχισε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ιδίως τώρα που παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Χρειάζεται και δουλειά και καλή οργάνωση στα τελευταία λεπτά και καθαρό μυαλό, για να διαβάσουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Το κυριότερο είναι η προσωπικότητα των παικτών. Αυτή μετράει μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεται καλή οργάνωση, αλλά η προσωπικότητα των παικτών μετράει στο τέλος».

Euroleague Final 4 2017 -Ο Σφαιρόπουλος το πιστεύει: Στο τέλος μετράει η προσωπικότητα | iefimerida.gr 1

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης είπε «Κακά τα ψέματα, για όλη την ομάδα ήταν όμορφες οι αναμνήσεις. Στα αποδυτήρια, για το πώς είχαμε περάσει, για όλα. Η ζωή όμως προχωράει και έχουν έρθει νέοι στόχοι. Η ανάμνηση φεύγει τόσο γρήγορα, όσο έρχεται. Η εξέλιξη των πραγμάτων έδειξε ότι αξίζαμε αυτό τον τίτλο. Είμαστε φέτος το αουτσάιντερ, αλλά είμαστε εδώ. Πρέπει να παλέψουμε και, όταν φύγουμε, να ξέρουμε ότι τα έχουμε δώσει όλα. Μακάρι να το πάρουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια, δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα. Πρέπει να δώσεις όση ενέργεια έχεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Euroleague Final 4 2017 -Ο Σφαιρόπουλος το πιστεύει: Στο τέλος μετράει η προσωπικότητα | iefimerida.gr 2
Euroleague Final 4 2017 -Ο Σφαιρόπουλος το πιστεύει: Στο τέλος μετράει η προσωπικότητα | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Final 4 2017 Ολυμπιακός ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ