Survivor: Σπέσιαλ… παρουσίαση του Σπαλιάρα στους Τούρκους και η απάντησή του [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Σπέσιαλ… παρουσίαση του Σπαλιάρα στους Τούρκους και η απάντησή του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνες και Τούρκοι παρουσιάστηκαν από τους δύο παρουσιαστές του Survivor, αλλά για τον Γιάννη Σπαλιάρα υπήρχε... σπέσιαλ παρουσίαση.

Ο Acun Ilicali δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει απλά στην ομάδα των Τούρκων τον Γιάννη Σπαλιάρα, όταν έκανε τις συστάσεις για την ελληνική ομάδα. Έτσι, ο Γιάννης Σπαλιάρας έγινε ο …Έλληνας Καζανόβας για την Τουρκία.

«Από την άλλη ο Σπαλιάρας είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Είναι ο Έλληνας Καζανόβας. Σπαλιάρα δίνω πληροφορίες για σένα. Πρέπει να σε παρουσιάσω στους φίλους μου. Θες να πεις κάτι Σπαλιάρα;» ανέφερε συγκεκριμένα ο Acun Ilicali λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Survivor ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αφού ευχαρίστησε τον Τούρκο παραγωγό και χαμογέλασε για την πλασάρισμα του… αρκέστηκε να χαιρετήσει τα κορίτσια των Τούρκων: «Χαιρετώ τα κορίτσια», είπε προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

Πηγή: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor σπαλιαρας Έλληνες Τούρκοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ