Καμμένος: Στο πάρτι μου χόρεψε ζεϊμπέκικο και μια λιμενικός, πρέπει να απολογηθώ; - iefimerida.gr

Καμμένος: Στο πάρτι μου χόρεψε ζεϊμπέκικο και μια λιμενικός, πρέπει να απολογηθώ;

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ειρωνική διάθεση ξεκίνησε την ομιλία του ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, επιλέγοντας να υπεραμυνθεί του... πάρτι που έκανε μαζί με τον Παύλο Πολάκη στο σπίτι του για τα κοινά τους γενέθλια.

Στην αρχή της ομιλίας του για το νομοσχέδιο σχετικά με την επικύρωση της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών, ο Καμμένος σχολίασε: «Ο κόσμος αλλάζει και κάποιοι ασχολούνται με το πάρτι μου. Στο πάρτι ήταν και μία λιμενάρχισσα που χόρεψε ζεϊμπέκικο. Πρέπει να απολογηθώ και γι αυτό;» διερωτήθηκε ειρωνικά.

Ο υπ. Αμυνας υποστήριξε ότι «σε κανένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν μειώνοται οι αποδοχές.

Ο κ. Καμμένος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα διαπραγμάτευσης για το αποτέλεσμα που επετεύχθη παρά την τεράστια πίεση, όπως είπε, για τη μείωση του προϋπολογισμού εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το μισθολόγιο χωρίς να επιβαρύνει το υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της χώρας, κάνοντας μια συνετή πολιτική, καταφέρνει όχι να μειώσει έστω και ένα ευρώ μισθό στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά αντίθετα να δοθούν 19,5 εκατ. ευρώ ως ένα μέρος από την οφειλόμενη αποκατάσταση από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

Επισήμανε επίσης πως για πρώτη φορά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δικαιούνται να παίρνουν και τα νυχτερινά και να θεσπιστεί το επίδομα παραμεθορίου.

Απευθυνόμενος στη Φώφη Γεννηματά και σε όσους διαφωνούσαν, ο Καμμένος είπε «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε αντίμετρα. Για όσους αμφιβάλουν ας μπουν στην ιστοσελίδα του bloomerg, για να δουν ότι τα επιτόκια του 10ετούς ομολόγου έχει φτάσει σήμερα στο 5,673, σε επίπεδα 2009».

Όταν ο βουλευτής της ΝΔ Αθ. Μπούρας τον αμφισβήτησε του απάντησε «Έχετε χάσει δύο μέρες αγοράς».

«Πρέπει να ηρεμήσετε» είπε λίγο πριν κλεισει την ομιλία του, απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ. «Το 2014 ήταν η χρονιά που φιλήσατε την κ@@@@ρημένη ποδιά του Βενιζέλου και έρχεστε τώρα έχοντας διαλύσει νοσοκομεία, πανεπιστήμια και αντί να βάλετε την ουρά κάτω από τα σκέλια, μιλάτε ακόμα» είπε ο Καμμένος, αποχωρώντας από το βήμα της βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ