Ο Λαβρόφ στηρίζει Τραμπ: «Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ κάνουν σαν κομμουνιστικές εφημερίδες» - iefimerida.gr

Ο Λαβρόφ στηρίζει Τραμπ: «Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ κάνουν σαν κομμουνιστικές εφημερίδες»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιστός στη γραμμή του Κρεμλίνου που σχολιάζει σκωπτικά τον σάλο που ξέσπασε στις ΗΠΑ ήταν ο Σεργκέι Λαβρόφ.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την αποκάλυψη για διαρροή απορρήτων από τον ίδιο πρόεδρο Τραμπ προς αυτόν, ο Ρώσος υπουργός χλεύασε τις ειδήσεις που παρουσιάζουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την τρομοκρατική απειλή από τα λάπτοπ σε αεροπλάνα σε μιά προσπάθεια να βγάλει «καθαρό» τον αμερικανό πρόεδρο.

Χωρίς να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της συνομιλίας τους και υποβαθμίζοντας το γεγονός, ο Λαβρόφ δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Κύπρο -όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη- ότι δεν κατάλαβε τί «μυστικό» είναι όταν οι ΗΠΑ απαγόρευσαν ένα laptop σε ένα αεροπλάνο από τις χώρες της Μέσης Ανατολής πριν από δύο μήνες.

Ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών έκανε και χιούμορ λέγοντας ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ενεργούν σαν κομμουνιστικές εφημερίδες επί Σοβιετικής Ένωσης και δεν προσφέρουν πραγματική είδηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Λαβρόφ απόρρητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ