Σε ψήφο εμπιστοσύνης μετατρέπει ο Τσίπρας την ψηφοφορία – Φοβάται τις διαρροές - iefimerida.gr

Σε ψήφο εμπιστοσύνης μετατρέπει ο Τσίπρας την ψηφοφορία – Φοβάται τις διαρροές

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια προσπάθεια να αποφύγει τυχόν «διαρροές» αλλά και να «εκθέσει» την ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία τόσο στο σύνολο του πολυνομοσχεδίου, όσο και κατ’ άρθρον.

Ακολουθώντας την ίδια τακτική του περασμένου Δεκεμβρίου, με την περίφημη «εφάπαξ 13η σύνταξη», υπό τον φόβο τυχόν αντιδράσεων, η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος αποφάσισε να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία τόσο κατ’ άρθρο όσο και στο σύνολο των δυσβάστακτων μέτρων του συμπληρωματικού μνημονίου.

Με την κίνηση αυτή, ο Πρωθυπουργός μετατρέπει ουσιαστικά την αποψινή ψηφοφορία σε σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση. Εξάλλου, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ρωτήθηκε σχετικά χθες, Τετάρτη, από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, απάντησε ότι «προφανώς» και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση η ψηφοφορία. Το ίδιο είχε επαναλάβει λίγο αργότερα και ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, τονίζοντας πως «γι’ αυτό θα στηρίξουμε την κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ