Σπανούλης για το Final-4: Ωραίο το 2012 αλλά κοιτάμε το σήμερα - iefimerida.gr

Σπανούλης για το Final-4: Ωραίο το 2012 αλλά κοιτάμε το σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις στιγμέ υπερηφάνιας που έζησε με τον Ολυμπιακό το 2012 στην Κωνσταντινούπολη στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μία ημέρα πριν το τζάμπολ στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Σπανούλης παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου πως εκείνη η κατάκτηση του Final-4 και κυρίως ο τρόπος με τον επετεύχθη, ενίσχυσε σημαντικά το χαρακτήρα της ομάδας του Πειραιά ενώ για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ που έρχεται, στάθηκε κυρίως στον ρυθμό που θα πρέπει να προσέξουν αυτός και οι συμπαίκτες του.

«Έχουμε ωραίες αναμνήσεις από εδώ. Αυτός ο τίτλος ενίσχυσε το χαρακτήρα μας αλλά τώρα είμαστε στο σήμερα. Νιώθω περήφανος για τις επιτυχίες της ομάδας μας. Χρειάστηκαν πολλές θυσίες. Το σεβασμό δεν τον αγοράζεις. Τον κερδίζεις κι αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία της ομάδας μου. Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Σίγουρα έχω κάποιες ευθύνες στην ομάδα αλλά κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί» ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρντ ο οποίος για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε: «θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα έχει σημασία να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετική οργάνωση και ηγέτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός FInal 4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ