Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά σε ταχυφαγείο στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά σε ταχυφαγείο στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από φωτιά που εκδηλώθηκε στο πατάρι ταχυφαγείου στην οδό Βησσαρίωνος και Σϊνα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής που απέκλεισαν το σημείο, ενώ για προληπτικούς λόγους οι πυροσβέστες ζήτησαν από τους ενοίκους να κατέβουν από το κτίριο. Η φωτιά που εκδηλώθηκε στο πατάρι κατεσβέσθη άμεσα από τους υπαλλήλους του ταχυφαγείου με πυροσβεστήρες αλλά οι πυροσβέστες ανέβηκαν μέχρι τους επάνω ορόφους, καθώς όπως είπαν στο iefimerida εργαζόμενοι, η φωτιά επεκτάθηκε και στην καμινάδα. Οι καπνοί έφθασαν μέχρι το ισόγειο και αρχικά υπήρξε αναστάτωση.

Ακριβώς δίπλα από το ταχυφαγείο στεγάζονται υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου. Σύμφωνα με υπαλλήλους, οι πυροσβέστες ζήτησαν προληπτικά και από αυτούς να κατέβουν από το κτίριο.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπήρξε άμεση, καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας. Μάλιστα αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες προπορεύθηκαν και άνοιξαν δρόμο στα πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως τόνισαν στο iefimerida αξιωματικοί της πυροσβεστικής, δεν χρειάστηκε να κάνουν κάποια διάσωση, ενώ ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της φωτιάς.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά σε ταχυφαγείο στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά σε ταχυφαγείο στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά σε ταχυφαγείο στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ