Τζανακόπουλος για Φίλη: Εχει την άποψή του -Αν δεν ήμασταν σε επιτροπεία δεν θα παίρναμε αυτές τις αποφάσεις - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος για Φίλη: Εχει την άποψή του -Αν δεν ήμασταν σε επιτροπεία δεν θα παίρναμε αυτές τις αποφάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και προσεκτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος "άδειασε" τον πρώην υπουργό παιδείας Νίκο Φίλη, ο οποίος τόνισε από τη Βουλή πως η χώρα παραμένει σε ασφυκτικό μνημονιακό πλαίσιο.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Άλφα 9,89» ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε: «Ο κ. Φίλης είχε την άποψη του. Κανείς δεν αρνείται ότι είμαστε σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Ολοκληρώνεται η δεύτερη αξιολόγηση με ένα πακέτο νομοθετικών ρυθμίσεων. Εχει δίκιο να έχει ένα προβληματισμό, αλλά πάρα πολλές από τις αποφάσεις δεν θα λαμβάνονταν αν δεν ήμασταν σε συνθήκες επιτροπείας. Καλώς κάνει και τα υπογραμμίζει αλλά δεν χρειάζεται να ταυτολογούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τέλος, στο θέμα του χρέους ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως, το μεγάλο θέμα είναι να υπάρξει μια όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένη περιγραφή των μέτρων που θα εφαρμοστούν. Τεχνικά αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με επιμηκύνσεις ωριμάνσεις και άλλες χρηματοπιστωτικές τεχνικές

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ