Ζαχαριάδης για το αν θα φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας: Δεν πρέπει να βιαστούμε να πανηγυρίσουμε - iefimerida.gr

Ζαχαριάδης για το αν θα φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας: Δεν πρέπει να βιαστούμε να πανηγυρίσουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν πρέπει να βιαστούμε να πανηγυρίσουμε χρειάζονται προσοχή στις κινήσεις για τη ρύθμιση του χρέους είμαστε κοντά στην κανονικοποίηση του αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί».

Αυτό δήλωσε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης σε σχέση με το αν τελικά φορέσει γραβάτα ο κύριος Τσίπρας όπως είπε χθες μιλώντας σε δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 ο κύριος Ζαχαριάδης παραδέχτηκε ότι μετά την επιτροπεία που θα βγει η χώρα τον Αύγουστο του 2018 θα έχουμε εποπτεία όπως και άλλες χώρες, αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο να σου πιάνει το χέρι ο Τόμσεν και να σου γράφει τους νόμους. Θα είναι διαφορετικά.

Ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι τα μέτρα έχουν δυσκολίες δεν είναι όμως τα αντίμετρα όπως μας κατηγορούν ασπιρίνες αλλά ένα σημαντικό πακέτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ