Eurogroup: Μεσοπρόθεσμοι στόχοι και βιωσιμότητα ελληνικού χρέους στην ατζέντα - iefimerida.gr

Eurogroup: Μεσοπρόθεσμοι στόχοι και βιωσιμότητα ελληνικού χρέους στην ατζέντα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μεσοπρόθεσμοι δημοσιονομικοί στόχοι- από το 2018 και μετά- και η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους θα αποτελέσουν θέματα συζήτησης στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι υπουργοί θα ενημερωθούν για την προκαταρκτική συμφωνία που επιτεύχθηκε στις 2 Μαΐου, μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και Θεσμών, σχετικά με το νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων, στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Eurogroup.

«Η συμφωνία είναι ένα από τα βήματα προς την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος και θα ανοίξει τον δρόμο για την επόμενη εκταμίευση οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα», σημειώνεται ακόμη.

«Το Eurogroup επίσης θα συζητήσει τους μεσοπρόθεσμους (από το 2018 και έπειτα) δημοσιονομικούς στόχους της Ελλάδας και τα ζητήματα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup χρέος συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ