Συλλυπητήρια από ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τον θάνατο του Αριστείδη Αλαφούζου - iefimerida.gr

Συλλυπητήρια από ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τον θάνατο του Αριστείδη Αλαφούζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολες οι μεγάλες ομάδες εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αριστείδη Αλαφούζο.

Μέσω συλλυπητήριας ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την θλίψη της για τον θάνατο του πατέρα του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού», Γιάννη Αλαφούζου, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Γιάννη Αλαφούζου και προσωπικά στον ίδιο, για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη. Ο πατριάρχης της οικογένειας Αλαφούζου υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, με σπουδαία διαδρομή στα τεχνικά έργα, στη ναυτιλία και στα ΜΜΕ, με το έργο του να έχει διεθνή αναγνώριση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Αντίστοιχα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέροντας: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Αλαφούζου και προσωπικά στον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη. Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με δημιουργικότητα και πρωτοπόρο πνεύμα, οι οποίοι ταυτόχρονα να διέπονται από σπάνιες αρχές. Συνεπώς, όταν εκείνοι φεύγουν από τη ζωή, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Όλα τα προαναφερθέντα ισχύουν απολύτως για τη ζωή και το έργο του Αριστείδη Αλαφούζου. Η μνήμη του θα είναι αιώνια, όχι μόνο για τη διορατικότητα και τους δρόμους που άνοιξε στο επιχειρείν, αλλά και για την αθόρυβη -πλην πάρα πολύ ουσιαστική- προσφορά του προς το συνάνθρωπο. Είναι χαρακτηριστικές οι δωρεές του για ανέγερση νοσοκομείου στη γενέτειρά του Σαντορίνη, καθώς και στη δημιουργία εξωτερικής ογκολογικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σωτηρία. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., όπως και το σύνολο των φιλάθλων μας, μετέχει στο βαρύ πένθος του κ. Γιάννη Αλαφούζου. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι δίπλα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα σκεπάσει τον σπουδαίο Αριστείδη Αλαφούζο'».

Μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Αριστείδη Αλαφούζου, πατέρα του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου. Ο Αριστείδης Αλαφούζος ήταν ως γνωστόν υποστηρικτής του Ολυμπιακού στα παλιά καλά χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της οικογένειας του Ολυμπιακού, για την απώλεια του Αριστείδη Αλαφούζου».

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια Αλαφούζου και προσωπικά στον Γιάννη και τον Θέμη Αλαφούζο, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης και η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «H οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Αριστείδη Αλαφούζου μαζί με τα θερμά της συλλυπητήρια στους δυο γιους και στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ