Athens Comedy Festival: Eτοιμαστείτε για γέλια μέχρι να δακρύων [εικόνες] - iefimerida.gr

Athens Comedy Festival: Eτοιμαστείτε για γέλια μέχρι να δακρύων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το stand-up comedy, το κωμικό φαινόμενο που έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, ο κωμικός αυτοσχεδιασμός, αλλά και το κωμικό θέατρο αποκτούν το δικό τους φεστιβάλ.

Για πρώτη χρονιά, λοιπόν, διοργανώνεται το Athens Comedy Festival, μια τριήμερη γιορτή, ένα γέλιου, με 28 συνολικά παραστάσεις σε 3 stages στο Gazarte από τις 19 έως και τις 21 Μαΐου.

Οι καλύτεροι Έλληνες performers, αλλά και μεγάλα ονόματα του stand up από το εξωτερικό υπόσχονται να σας κάνουν να κλάψετε από τα γέλια.

Ποιες είναι οι διαφορές; To Stand-up comedy ξεκίνησε κυρίως από τις ΗΠΑ και την Αγγλία. Ο κωμικός(comic) ή stand up συχνά διηγείται μια γρήγορη ακολουθία χιουμοριστικών ιστοριών ή σύντομων αστείων, ή παρουσιάζει την άποψη του για ένα θέμα, τα οποία αποτελούν τον μονόλογο του. Οι καλλιτέχνες του stand up γράφουν μόνοι τους του τα κείμενά τους και χτίζουν μια συγκεκριμένη περσόνα, βασιζόμενοι στα δικά τους χαρακτηριστικά. Υπάρχουν όμως και αυτοσχεδιαστικά κομμάτιαστα όποια ο καλλιτέχνης διαδρά με το κοινό, ή απαντάει στις ερωτήσεις του.

Τα ονόματα που θα συμμετάσχουν και το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ATHENS COMEDY FESTIVAL
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ