Survivor: Αυτό θα είναι το έπαθλο του νικητή στον αγώνα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Survivor: Αυτό θα είναι το έπαθλο του νικητή στον αγώνα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως έχει γίνει γνωστό, τις επόμενες ημέρες στο Survivor δεν θα δούμε μόνο τους Μαχητές να μάχονται κατά των Διασήμων, αλλά και όλους τους παίκτες, και των δύο ομάδων, να αγωνίζονται με τους παίκτες του τουρκικού Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του Survivor συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τον τραγουδιστή Fedon Rüzgari o οποίος θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες του στη νικητήρια ομάδα.

"Στη Δομινικανή Δημοκρατία ο Fedon Rüzgari. Αυτή τη φορά,η τουρκική ομάδα του survivor και η ελληνική θα ανταγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα περάσει ένα διασκεδαστικό απόγευμα με τα τραγούδια του Fedon", έγραψε ο Acun Ilicali για λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Εμείς φανταζόμαστε ότι οι νικητές δεν θα διασκεδάσουν... ξεροσφύρι αλλά το έπαθλο θα περιλαμβάνει και ένα πλούσιο γεύμα όπως άλλωστε έχουμε δει να συμβαίνει στα τελευταία αγωνίσματα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali) στις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Σάκης Τανιμανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ