Η Πενέλοπε Κρουζ αγνώριστη με ξανθά μαλλιά ως Ντονατέλα Βερσάτσε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πενέλοπε Κρουζ αγνώριστη με ξανθά μαλλιά ως Ντονατέλα Βερσάτσε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον τρίτο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς «American Crime Story», η μελαχρινή Ισπανίδα καλλονή άλλαξε ολοκληρωτικά το look στα μαλλιά της και μεταμορφώθηκε στη διάσημη Ντονατέλα Βερσάτσε, αδερφή του Τζιάνι Βερσάτσε, σχεδιαστή μόδας και ιδρυτή του ομώνυμου οίκου, που δολοφονήθηκε το 1997 έξω από την βίλα του στο Miami Beach.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Μορίν Ορθ: «Vulgar Favors», το οποίο εξετάζει τα γεγονότα της δολοφονίας του Τζιάνι Βερσάτσε και ο τρίτος κύκλος είναι αφιερωμένος σε αυτό το γεγονός.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Ράιαν Μέρφι, «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story», ο φακός απαθανάτισε τη βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ με πλατινέ περούκα, μακιγιάζ και στάιλινγκ ρούχων που αντιπροσωπεύουν τη σχεδιάστρια -θρύλο.

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της Πενέλοπε Κρουζ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nτονατέλα Βερσάτσε Πενέλοπε Κρουζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ