Premier League: «Αγκαλιά» με το Champions League η Σίτι, περιμένει η Αρσεναλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Premier League: «Αγκαλιά» με το Champions League η Σίτι, περιμένει η Αρσεναλ [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε αυτό που έπρεπε και με το 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ είναι πολύ κοντά στο επόμενο Champions League.

Στο 27' ο Ζεζούς άνοιξε το σκορ, το 2-0 έκανε στο 29' ο Ντε Μπράινε, το τρίτο γκολ έβαλε στο 57' ο Τουρέ, ενώ το τελικό 3-1 έγραψε στο 87' ο Ρόμπσον Κάνου. Η Σίτι την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη Σαουθάμπτον.

Με δύο τέρματα του Αλέξις Σάντσες στο τελευταίο εικοσάλεπτό (72', 81'), η Άρσεναλ «λύγισε» την ουραγό Σάντερλαντ (2-0) και διατήρησε ορισμένες ελπίδες για έξοδο στο Champions League, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Πλέον, η Αρσεναλ χρειάζεται «τρίποντο« στο φινάλε της σεζόν, κόντρα στην αδιάφορη Έβερτον εντός έδρας, και παράλληλα «στραβοπάτημα» της Λίβερπουλ που υποδέχεται την υποβιβασμένη Μίντλεσμπρο προκειμένου να πάρει την 4η θέση και να συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 90

2. Τότεναμ 80

4. Μάντσεστερ Σίτι 75

3. Λίβερπουλ 73

5. Άρσεναλ 72

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Premier League Σίτι Άρσεναλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ