Super League: Δεν πήρε άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα ο Ηρακλής - iefimerida.gr

Super League: Δεν πήρε άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα ο Ηρακλής

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες στιγμές για τον Ηρακλή.

Προς επιβεβαίωση των φόβων που υπήρχαν, ο «Γηραιός» δεν έλαβε άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα, παρότι αγωνιστικά κέρδισε την παραμονή του στην Super League.

Ο φάκελος του Ηρακλή κρίθηκε ανεπαρκής και όπως και η Βέροια (που δεν κατέθεσε καν φάκελο) δεν αδειοδοτήθηκε.

Εφόσον λοιπόν το ίδιο συμβεί και στη δευτεροβάθμια επιτροπή (κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό βάσει των εκκρεμοτήτων που έχει η ΠΑΕ Ηρακλής) μένει να φανεί ποια ομάδα θα συμπληρώσει το παζλ της νέας χρονιάς στην Super League. Είτε η 3η ομάδα από την Β' εθνική (ανεβαίνουν δύο απευθείας με Απόλλων Σμύρνης-Λαμία να είναι γκραν φαβορί) με τον Αρη να περιμένει το πράσινο φως από τις Αρχές, είτε η προτελευταία ομάδα της Super League, δηλαδή ο Λεβαδειακός. Θυμίζεται εξάλλου ότι οι Βοιωτοί έσπευσαν νωρίτερα να ανακοινώσουν τη δική τους αδειοδότηση, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι αυτή εξασφαλίστηκε μέσα σε δέκα λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής Super League άδεια Αρης Λεβαδειακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ