Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία: ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας θα εφαρμοστούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Έως τις 07.00 το πρωί της Τετάρτης 17-05-2017, περιορισμός της κίνησης των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, από το 424,3ο χιλιόμετρο έως και το 427ο χιλιόμετρο της Π.Α.Θ.Ε.

Από τις 07.00 έως τις 18.00 της Τετάρτης 17-05-2017, απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (427ο χιλιόμετρο) έως τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου.

Σημειώνεται ότι τα οχήματα, λόγω της παραπάνω διακοπής κυκλοφορίας, θα εξέρχονται από την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (427ο χιλιόμετρο) και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης - Αλεξάνδρειας, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο).

Από τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης 17-05-2017 έως τις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης 18-05-2017, περιορισμός της κίνησης των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από το 424,3ο έως και το 427ο χιλιόμετρο, της κατεύθυνσης προς Θεσσαλονίκη της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thessnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ