Μπγιάλας (ΣΥΡΙΖΑ): Μας κατηγόρησαν ότι χρεώσαμε 7.000 ευρώ κάθε οικογένεια -Ομως οι προηγούμενοι είχαν χρεώσει 100.000 [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπγιάλας (ΣΥΡΙΖΑ): Μας κατηγόρησαν ότι χρεώσαμε 7.000 ευρώ κάθε οικογένεια -Ομως οι προηγούμενοι είχαν χρεώσει 100.000 [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στα Γρεβενά, Χρήστος Μπγιάλας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι το μνημόνιο θα τελειώσει μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

«Το μνημόνιο ξεκινάει από το 1992 και τη συνθήκη του Μάαστριχτ που προετοίμασε τη χώρα για την είσοδό της στην Ευρωζώνη και το δεύτερο μνημόνιο είναι αυτό του 2010, για τα μέτρα, που μας δίνει σαφείς οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μας κατηγόρησαν ότι χρεώσαμε 7.000 ευρώ κάθε οικογένεια, αλλά οι προηγούμενοι είχαν χρεώσει πάνω από 100.000 ευρώ κάθε νοικοκυριό», κατέληξε ο κ. Μπγιάλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Μπγιάλας ΣΥΡΙΖΑ μνημόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ