ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε αεροπλάνο με τετραμελή οικογένεια στο Τρίγωνο των Βερμούδων [εικόνες] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε αεροπλάνο με τετραμελή οικογένεια στο Τρίγωνο των Βερμούδων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μικρό αεροσκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες, δύο εκ των οποίων, παιδιά εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Οι αρχές έλαβαν το τελευταίο σήμα του MU-2B το βράδυ της Δευτέρας, 2.10 τοπική ώρα. Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει από το Μπόρινκουεν του Πόρτο Ρίκο στις 11 το βράδυ τοπική ώρα και κατευθυνόταν στο νησί Τίτουσβιλ της Φλόριντα. Εξαφανίστηκε 37 μίλια ανατολικά από τις Μπαχάμες, εκεί όπου λέγεται ότι βρίσκεται το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Σύμφωνα με τις αρχές, στο αεροπλάνο επέβαινε ο 52χρονος πιλότος Νέιθαν Ούλριχ, η σύντροφός του Τζένιφερ Μπλούμιν και οι 10 και 4 ετών γιοι της.

Η Μπλούμιν ήταν ιδιοκτήτρια της εταιρείας Skylight Group και με τον πρώην σύζυγό της Τζέιμς Ράμσεϊ, πρόσφατα είχαν βάλει πωλητήριο για το λοφτ τους στην Τριμπέκα έναντι περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Οι αμερικανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και φωτογραφία του αεροπλάνου.

Το μικρό αεροσκάφος πετούσε στα 24.000 πόδια όταν ο πύργος ελέγχου έχασε το σήμα του από τα ραντάρ. «Δεν υπήρχαν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τη στιγμή εκείνη» δήλωσε ο εκπρόσωπος των αρχών, Ράιαν Κέλι.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

#Update Picture of overdue aircraft, MU-2B airplane, tail number N220N. https://t.co/49uGJTgVDt pic.twitter.com/VoBOSvVDC3

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε αεροπλάνο με τετραμελή οικογένεια στο Τρίγωνο των Βερμούδων [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο τρίγωνο βερμούδων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ