Συγκίνησε η μπάντα του Ναυτικού στη Λάρισα – Αφιέρωσε τραγούδι στους νεκρούς του Χιούι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκίνησε η μπάντα του Ναυτικού στη Λάρισα – Αφιέρωσε τραγούδι στους νεκρούς του Χιούι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκίνησε τους θεατές η μπάντα του ναυτικού στη Λάρισα, όπου κατά την διάρκεια συναυλίας αφιέρωσε ένα τραγούδι στους αδικοχαμένους στρατιωτικούς από την πτώση του μοιραίου Χίου στο Σαραντάπορο.

Συγκεκριμένα, η συναυλία της μπάντας του στρατού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον εορτασμού του πολιούχου της Λάρισας, Αγίου Αχιλλίου στις 15 Μαΐου του 2017.

Συγκίνησε η μπάντα του Ναυτικού στη Λάρισα – Αφιέρωσε τραγούδι στους νεκρούς του Χιούι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η κεντρική πλατεία γέμισε από τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι συγκινήθηκαν την στιγμή που η μπάντα έπαιξε ένα μουσικό κομμάτι για τους 4 αδικοχαμένους στρατιωτικούς από την πτώση του μοιραίου Χιούι στην Ελασσόνα.

Συγκίνησε η μπάντα του Ναυτικού στη Λάρισα – Αφιέρωσε τραγούδι στους νεκρούς του Χιούι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ήταν το γνωστό τραγούδι «Ο ήλιος θεός» που ερμήνευσε πρώτος ο Βασίλης Σκουλάς σε στίχους του Πάρη Μήτσιου και μουσική του Μιχάλη Νικολούδη.

Πηγή: larissanet.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελικόπτερο Χίουι στρατιωτικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ