O Νίκος Βούτσης καλύπτει τη φρουρά για το επεισόδιο στη Βουλή - iefimerida.gr

O Νίκος Βούτσης καλύπτει τη φρουρά για το επεισόδιο στη Βουλή

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ρίξει τους τόνους μετά το σοβαρότατο επεισόδιο στη Βουλή επιχείρησε ο Νίκος Βούτσης καλύπτοντας για τους χειρισμούς της την φρουρά της Βουλής.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής ο κ. Μπαλαούρας φώναζε για φρουρά, ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί τους αστυνομικούς οι οποίοι φορούσαν πολιτική ενδυμασία.

«Μέσα στον χαμό ήταν δύσκολο να τους δει», σημείωσαν χαρακτηριστικά απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων που ζητούσαν να τους δοθεί εξήγηση για τον λόγο που καθυστέρησε η φρουρά να παρέμβει.

Παράλληλα να σημειωθεί πως όταν πρόκειται για βουλευτή οι άνδρες της φρουράς οφείλουν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αποφεύγοντας να έρθουν σε σωματική επαφή μαζί του.

Ωστόσο, εκείνο που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι ότι η φρουρά απέκλεισε άμεσα από το σημείο τους δημοσιογράφους. Αυτό γιατί κλείδωσαν τα δημοσιογραφικά θεωρεία με αποτέλεσμα οι συντάκτες να μην έχουν πρόσβαση στην παρακολούθηση όσων γίνονται στην Ολομέλεια.

Να σημειωθεί, τέλος πως το κανάλι της Βουλής επέλεξε να μην δείξει το βίαιο επεισόδιο κατά του Νίκου Δένδια από τον Ηλία Κασιδιάρη ρίχνοτας «μαύρο» στη συγκεκριμένη κάμερα που θα είχε πλάνο το σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή επεισόδιο Μάκης Μπαλαούρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ