Κανένα δρομολόγιο λεωφορείου και στη Θεσσαλονίκη -Εβαλαν ομάδες περιφρούρησης στα αμαξοστάσια - iefimerida.gr

Κανένα δρομολόγιο λεωφορείου και στη Θεσσαλονίκη -Εβαλαν ομάδες περιφρούρησης στα αμαξοστάσια

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς λεωφορεία θα παραμείνει κατά τη διάρκεια της Τρίτης η Θεσσαλονίκη καθώς δεν θα γίνει δρομολόγιο από κανένα αστικό.

Ωστόσο να σημειωθεί πως η διοίκηση του Οργανισμού προσπάθησε να πείσει τους εργαζομένους να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας και να εργαστούν αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό με τους εργαζόμενους να μην πηγαίνουν στις βάρδιες τους για εργασία.

Στα αμαξοστάσια στον Φοίνικα και τη Σταυρόπολη υπάρχουν σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ομάδες περιφρούρησης προκειμένου να διαφυλάξουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Παράλληλα ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης είναι στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 π.μ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΘ Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ