Κλοπή στον «Αγιο Σάββα»: Τα πανάκριβα μηχανήματα πιθανότατα θα πωληθούν στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Κλοπή στον «Αγιο Σάββα»: Τα πανάκριβα μηχανήματα πιθανότατα θα πωληθούν στο εξωτερικό

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως περίεργη χαρακτηρίζεται από τις Αρχές η ληστεία των μηχανημάτων της γαστρεντερολογικής και της πνευμονολογικής κλινικής του «Αγίου Σάββα».

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στελέχη τόσο του νοσοκομείου όσο και της αστυνομίας εκτιμούν πως τα ακριβά μηχανήματα, αξίας 400.000 ευρώ, θα μεταφερθούν στο εξωτερικό, καθώς είναι απίθανη η χρήση τους στην Ελλάδα από τη στιγμή που βάσει των κωδικών μπορούν να εντοπιστούν.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπλοκής ιδιωτικών συμφερόντων, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ και διοικητή του νοσοκομείου, Γεώργιο Δενδράμη, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχουν κλαπεί επτά ενδοσκόπια και ένας επεξεργαστής από το γαστρεντερολογικό τμήμα. Ενα πληκτρολόγιο και ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπίου καθώς και ένα συνδετικό για το βίντεο του βρογχοσκοπίου από το πνευμονολογικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Σάββας κλοπή μηχανημάτων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ