Επεισόδια στο κλειστό της Καισαριανής σε αγώνα μπάσκετ Β’ ΕΣΚΑ - iefimerida.gr

Επεισόδια στο κλειστό της Καισαριανής σε αγώνα μπάσκετ Β’ ΕΣΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό της Καισαριανής σε αγώνα μπάσκετ της Β' ΕΣΚΑ.

Η Νήαρ Ήστ επιβλήθηκε της Αχαρνής με 62-60, και ισοφάρισε την σειρά σε 2-2. με τα πάντα να κρίνονται σε πέμπτο παιχνίδι στο Μενίδι.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 44-49 στο 30′, και τους «ερυθρόλευκους» να προσπερνούν στο σκορ με 57-49. Με αντεπίθεση η Αχαρνής ισοφάρισε σε 57-57 στο 39′, ενώ ο Ρωμανός στα 18΄΄ έγραψε το 60-60. Σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 30 λεπτά λόγω έντασης, και με τους φιλοξενούμενους να ζητούν αστυνομική προστασία, για να πάρουν τη νίκη με 62-60 με καλάθι του Χατζηκωστή, έχοντας το δικαίωμα να διεκδικήσουν την άνοδο στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Στο σημείο της διακοπής έπεσαν μπουκάλια στο παρκέ και υπήρξαν επεισόδια, με τα ΜΑΤ να μπαίνουν στο γήπεδο και να ρίχνουν δακρυγόνα. Σε εκείνο το σημείο η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ Καισαριανή νηαρ ηστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ